Ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού στην ακτογραμμή του Δήμου Θερμαϊκού, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με πάρα πολλούς εθελοντές μικρούς και μεγάλους όλων των ηλικιών, οι οποίοι κατέκλυσαν την παραλία.

Τα νέα της συγκομιδής για τον συγκεκριμένο καθαρισμό είναι πάρα πολλές σακούλες και η σύσσωμη παρουσία όλων των εθελοντών που στήριξαν τις δράσεις.

Οι μικροί μας συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα με εικαστικά και αθλητικό survivor στην άμμο από το ΚΔΑΠ Kids Athletics.

Την Κυριακή, το τμήμα Rescue Diver της ομάδας ΟΦΚΑΘ Εθελοντές, πραγματοποίησαν υποβρύχιο καθαρισμό στo λιμάνι των Ν.Επιβατών και Αγγελοχωρίου.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ναυτιλίας και Αλιείας στηρίζει τις δράσεις και προσφέρει μια οικολογική πάνινη τσάντα σε όλους τους εθελοντές για την προσφορά τους! EU Maritime & Fish
Η Διοίκηση του Δήμου προτρέπει όλους τους δημότες και επισκέπτες της παραλίας, είτε για μπάνιο είτε για βόλτα, να έχουν οικολογική συνείδηση έτσι ώστε να σεβαστούν τον κόπο όλων των εθελοντών και των υπαλλήλων σε όλες τις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού, που όλο το Μάιο αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για την καθαριότητα της ακτογραμμής.
Τιμήθηκε έτσι έμπρακτα η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μότο "Δεν πετάμε σκουπίδια, δεν αφήνουμε πίσω τα ίχνη μας"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.