Σε τί κοινωνία ζούμε; Πόσο έχει μεταλλαχθεί η ανθρώπινη φύση; 

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, άντρας την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι. Η γυναίκα έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο διαμέρισμα ώστε να ξεκινήσει την εργασία της. Ο άντρας την εγκλώβισε στο σπίτι του κακοποιώντας την. 

Γείτονες αντιλήφθηκαν από τις φωνές βοήθειας τι συνέβαινε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Δυνάμεις της περικύκλωσαν το σπίτι και ανέμεναν το εισαγγελικό ένταλμα για να επέμβουν και να συλλάβουν τον δράστη.
Όταν εκείνο ήρθε και εισήλθαν στο διαμέρισμα οι δράστες, γιατί τελικά δύο ήταν, είχαν εξαφανιστεί.
Επί 9ωρο, όπως δηλώθηκε κακοποιούσαν και βίαζαν την Αλβανίδα καθαρίστρια.
Το θύμα, 50χρονη γυναίκα, τραυματισμένη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.

Όλα τα ανωτέρω συνέβησαν τη στιγμή που παραμένει στην επικαιρότητα η ανθρωποκτονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της και ενώ πραγματοποιούνται διαδηλώσεις κατά των γυναικοκτονιών.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.