Διαφορετική τροπή φαίνεται πως παίρνει η προοπτική εγκατάστασης της Τροχαίας Θέρμης στην Επανομή.
Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν εδώ και καιρό, κυρίως από τον Γιώργο Φεστερίδη με την ιδιότητα αλλά και τις επαφές του, και ενώ όλα έμοιαζαν σχεδόν τελειωμένα ώστε να στεγαστεί η Τροχαία στο κτίριο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Επανομής, διαπιστώνεται ισχυρή παρέμβαση από τον δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πιέσεις ασκούνται από την Θέρμη στον Χρυσοχοΐδη και δεδομένης της πρωθύστερης απόφασης για μετακίνηση ενώ εκρεμεί υπουργική απόφαση και αναμένεται έκδοση του ΦΕΚ, ενδέχεται να βρουν γόνιμο έδαφος.

Αληθεύει, όπως σχολιάζουν γνώστες των διαδημοτικών, πως ο Δήμαρχος Θέρμης καταφέρνει επί χρόνια να συγκεντρώνει υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Δήμο του.
Και συγκεκριμένα έχει ήδη έξι υπηρεσίες που στεγάζονται στα όρια του Δήμου Θέρμης:
  • Αστυνομία Αεροδρομίου
  • Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών  Βόρειας Ελλάδος ΥΤΕΒΕ, στην Ραιδεστό
  • Τμήμα Ασφαλείας, στα Βασιλικά
  • Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης
  • Τμήμα Μετανάστευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην Ραιδεστό
  • Τροχαία Θέρμης
Αν συγκρίνουμε με τον Δήμο Θερμαϊκού θα διαπιστώσουμε πως διαθέτει μόνο το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Επιβατών.

Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες μας τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ανικανότητα της διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού να "φέρει" στην Επανομή έστω το Τμήμα Τροχαίας που έχει υποστεί έξωση από το οίκημα που τώρα στεγάζεται και ανήκει στο Αεροδρόμιο.

Σε επαφή που είχαμε με τον πρώην Αντιδήμαρχο Γιώργο Φεστερίδη, δεν απομάκρυνε την ανησυχία μας. Μάλιστα αναφέρθηκε σε επαφές που ο ίδιος έκανε με παράγοντες του Θερμαϊκού ώστε να ασκήσουν την επιρροή τους προκειμένου να γίνει η στέγαση στην Επανομή. Δυστυχώς δεν τον ακούσαμε αισιόδοξο για τις εξελίξεις.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Το ορθο είναι: Υποδιεύθυνση Τεχνικών Eφαρμογών Βόρειας Ελλάδος (ΥΤΕΒΕ), στη Ν.Ραιδεστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.