Μια απίστευτη ιστορία έκανε έναν άσημο Ελβετό, πασίγνωστο και περιζήτητο πρόσωπο μέσα σε λίγες ώρες. Ή αλλιώς αν έχεις τύχη ....

Ο άνθρωπος πήγε στο γήπεδο να παρακολουθήσει το ματς Ελβετία - Γαλλία που ως γνωστόν εξελίχθηκε, βάσει της διακύμανσης του σκορ, σε γκραν γκινιόλ. Την αγωνία του αγώνα έζησε και ο Ελβετός της ιστορίας μας, ο Λούκα Λούτενμπαχ.

Το σπάνιο είναι πως η φωτογραφική κάμερα κατέγραψε δύο αυθόρμητες εκδηλώσεις του φιλάθλου. Στην πρώτη είναι γεμάτος αγωνία αφού η χώρα του χάνει εκείνη τη στιγμή με 3-2 από τους Γάλλους. Καπάκι στο δεύτερο ενσταντανέ ο φακός συλλαμβάνει τον Λούκα τη στιγμή της ισοφάρισης της Ελβετίας με το γκολ του Γκαβράνοβιτς και το βγάλσιμο της φανέλας τους, την κραυγή ανακούφισης και πανηγυρισμού.

Αυτές οι δύο φωτο, μετά την προβολή τους στο διαδίκτυο, ήταν αρκετές να γίνει ο συμπαθής Λούκα περιζήτητος στη χώρα του και ίσως ο πιο γνωστός Ελβετός μετά τον Ρότζερ Φέντερερ.

Έτσι εταιρείες του καλύπτουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή για να παρακολουθήσει τη συνέχεια του EURO αλλά και η Ελβετική κυβέρνηση σπεύδει να τον χρησιμοποιήσει μετατρέποντάς τον ως το κεντρικό πρόσωπο για την προβολή του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid.

Και συγκεκριμένα: Η Swiss Air τον στέλνει δωρεάν με business class στην Ρωσία ενώ η Red Bull θα καλύψει τα έξοδα διαμονής του. Αλλά οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ μιας και ο Ελβετικός ΕΟΤ του δίνει πληρωμένες διακοπές μετά το τέλος του Euro, για να… διώξει το άγχος από την διοργάνωση.  

Τί να πούμε; Αυτή είναι η εποχή μας !!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.