Σε φυτείες που εντοπίσθηκαν κοντά στην οικία του καλλιεργούσε συνολικά 39 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (9 Ιουλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών, εντοπίσθηκαν 3 φυτείες κάνναβης σε εκτάσεις κοντά στην οικία του ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στις οποίες είχε εγκαταστήσει αυτόματο σύστημα ποτίσματος για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συνολικά, εντοπίσθηκαν 39 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων κάνναβης. (λάστιχα ποτίσματος και χρονοδιακόπτες)

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/2937011399879853



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.