Συνεχίζεται με ενθουσιασμό το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μορφωτικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής.
Η έμπνευση και δημιουργία του ιδρυτή των εκδηλώσεων Βαγγέλη Μίχου αποκτά πλέον μια πολιτιστική διάσταση που ξεπερνά παρασσάγγας την δυστυχώς υποτονική αντίστοιχη προσφορά του Δήμου Θερμαϊκού, που μάλλον αρκείται στην παραχώρηση της "αιγίδος του".

Αύριο Πέμπτη 15 Ιουλίου, στον αγαπημένο χώρο φιλοξενείται η " ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΒΑ ΠΙΑΝΟΥ" του αγαπημένου Πέτρου Σατραζάνη που είχαμε την ευχαρίστηση να τον δούμε στην αξέχαστη πρώτη στον χώρο πριν δύο χρόνια.
Η αυριανή του εμφάνιση που επιγράφεται σημαδιακά "...ένα όνειρο που ήθελε να επαναληφθεί" θα ξεκινήσει γύρω στις 9 μμ.

Ο καθένας να έχει μαζί του το καρεκλάκι του λοιπόν, παρά την βελτίωση των υποδομών του ανοιχτού χώρου με νέα παγκάκια, και την θετική του αύρα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.