Όπως ίσως οι περισσότεροι εχέφρονες κάτοικοι αυτού του πλανήτη (θέλω να πιστεύω και της χώρας μας) ακολούθησα τα μέτρα που υποδείχθησαν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να χάσω την ψυχή μου.
Φρόντισα να πληροφορούμαι, κατά το δυνατόν για τις αιρετικές (σύμφωνα με την mainstream παγκοσμιοποιημένη κατεύθυνση ) διαφοροποιήσεις επιστημόνων αλλά και συνομωσιολόγων που βρήκαν πρόσφορο έδαφος για αποδόμηση της καθοδηγούμενης τρομολαγνικής ενημέρωσης.
Έτσι αρκετές φορές φρόντισα να αναδημοσιεύσω απόψεις που θεωρούνται "επικίνδυνες" για την καθεστηκυίαν τάξη του συστήματος , άλλες φορές θεωρώντας τες ορθές κι άλλες εν γνώση μου πως ίσως είναι τραβηγμένες.

Πολλές φορές έφαγα πόρτα είτε από απαγορεύσεις του συστήματος είτε από κρίσεις νομιμόφρονων υποστηρικτών των κυβερνητικών οδηγιών περί αντιμετώπισης της "πανδημίας".

Ο λόγος που σήμερα αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ είναι η χθεσινή (τελευταία) "πόρτα" που έφαγα στην προσπάθεια να ανεβάσω ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο (κατά την ταπεινή και ουχί επιστημονική μου άποψη) με συνέντευξη του Γερμανού Ιατρού Μικροβιολόγου και με πολλές επιστημονικές περγαμηνές Sucharit Bhakdi.
Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του εξηγούσε για ποιό λόγο η τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, που ενδεχόμενα έρχεται μετ' επιτάσεως θα είναι καταστροφική για τον πληθυσμό του πλανήτη.
Έτσι λοιπόν όταν αποφάσισα να ανεβάσω το σχετικό βίντεο μου ήρθε η παρακάτω απαγόρευση που συμπεριλαμβάνει και την απειλή πως αν επιχειρήσω ξανά να ανεβάσω σχετικά βίντεο θα σταματήσει η λειτουργία του καναλιού μου στην πλατφόρμα του Youtube.
Αν αυτό δεν λέγεται φίμωση και περιοροσμός της ελευθερίας μου, ειλικρινά δεν μπορώ να βρω επιεικέστερους χαρακτηρισμούς για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.
Που δεν γίνεται για πρώτη φορά, ούτε φυσικά μόνο σε μένα. Είναι μια πάγια τακτική των πλατφορμών των σόσιαλ μίντια για να ελέγξουν και να ποδηγητέσουν την ελεύθερη έκφραση (σωστή ή λάθος) οπουδήποτε κι αν εκδηλώνετε.
Δυστυχώς αυτή είναι η νέα εποχή περιορισμού των ελευθεριών μας.
Την θέλουμε;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.