Δύο σχεδόν χρόνια πριν τις νέες εκλογές και το σκηνικό στον Δήμο Θερμαϊκού, με πρωταγωνιστές διοίκηση και μείζονα αντιπολίτευση, θυμίζει κόντρες πριν τις μέρες της κάλπης.
Για άρνηση της διοίκησης να χορηγήσει έγγραφα σχετικά με έργα στην οδό Δημοκρατίας στην Περαία κατηγορεί ο Γιάννης Μαυρομάτης. Μάλιστα προσφεύγει στον εισαγγελέα για να λάβει έγγραφα τα οποία ζήτησε από τριμήνου και δεν έχει λάβει ακόμα.
Το δελτίο τύπου:
Τον δρόμο της προσφυγής στον Εισαγγελέα αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε εξαιτίας της αντιδημοκρατικής αλλά και περίεργης τακτικής της διοίκησης του Δήμου μας, η οποία αρνείται να μας χορηγήσει τα παραδοτέα έγγραφα για τις "Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης" της οδού Δημοκρατίας, στην Περαία. (Δες έγγραφο)

Πρόκειται για μια απευθείας ανάθεση Δημάρχου, δαπάνης 24.800 ευρώ σε ιδιωτική εταιρία.
Μάλιστα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ και μήνες, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ο κ. Τσαμασλής πως θα μας παραδώσει όλα τα στοιχεία που ζητήσαμε με το υπ αρθμ 8335/25 Μάϊου 2021 έγγραφο μας, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει το έχει πράξει.

Γιατί, λοιπόν, δεν το πράττει; Φοβάται μήπως αποκαλυφθεί κάτι; Δεν πρέπει να μάθουμε κι εμείς και όλοι οι πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού τι είδους παραδοτέα έγγραφα είναι αυτά που κοστίζουν τόσα πολλά χρήματα και σε τι, τελικά, καταλήγουν;

Η παράταξή μας, είχε ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια την ανάπλαση της οδού Δημοκρατίας, δρομολογώντας όλες τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της περιοχής. Για άλλη μία φορά ο κ. Τσαμασλής αποφάσισε να «στρίψει το τιμόνι» με ανεξήγητο κίνητρο…

Οφείλει, πια, να μας εξηγήσει και να μας παραδώσει επιτέλους τα παραδοτέα έγγραφα .
Και, πλέον, δεν το ζητάμε μόνο εμείς, αλλά και ο Εισαγγελέας …






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.