Μια όμορφη εκδήλωση στο Φάρο του Αγγελοχωρίου διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού με τη συνεργασία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00΄.

Αρχικά, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το Φάρο και την ευρύτερη περιοχή από τον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Σπύρο Κουζινόπουλο, ενώ η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσική στις 19:30΄ από τον Θάνο Σταυρίδη στο Ακορντεόν και την ΣτέλλαΤέμπρελη στο Βιολοντσέλο, ή αλλιώς “tales from the Box”!
Η μουσική αυτή δημιουργεί γέφυρα πολιτισμού από το Καλοχώρι στο Αγγελοχώρι με σημείο αναφοράς τις όμορφες λιμνοθάλασσες των συγκεκριμένων περιοχών.

Ένα υπέροχο απόγευμα με όμορφα χρώματα και νότες, που θα ταξιδέψουν έως την άλλη άκρη του Θερμαϊκού, υπόσχεται ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Πολιτισμού, Παναγιώτης Τροκάνας, ο οποίος σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση.

Περιορισμένος αριθμός επισκεπτών - για κρατήσεις στο τηλ: 6932571413, κ. Βαγγέλης Μίχος.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο θα τηρηθεί και θα συντονιστεί από την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού (ΕΘΟΠΑΚ).
Απαραίτητη η παρουσία γονέα/συνοδού για παιδιά.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.