Κατηγορεί για ψέματα, λαϊκισμός και αφερεγγυότητα την διοίκηση Τσαμασλή ο Γιάννης Μαυρομάτης, συνεχίζοντας την έντονη αντιπολιτευτική τακτική του στα δημοτικά του Δήμου Θερμαϊκού.
Το δελτίο τύπου:

Η ακατάπαυστη και ακατάσχετη υποσχεολογία του κ. Τσαμασλή συνεχίζεται.

Και συνεχίζεται στο ίδιο τέμπο, προσπαθώντας να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει (μετά τις συνεχείς παραιτήσεις στελεχών που φεύγουν από κοντά του) , επιχειρώντας να συγκρατήσει δυνάμεις και να δελεάσει τον κόσμο, με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Όπως για παράδειγμα το πυροτέχνημα που πέταξε περί απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη σε όσες οικογένειες του Δήμου μας φέρνουν στον κόσμο παιδιά. Γνωρίζοντας ότι υπόσχεται ανέξοδα.

Είναι ο ίδιος που είχε δεσμευθεί (προεκλογικά) πως σε περίπτωση εκλογής του θα μείωνε άμεσα τα δημοτικά τέλη κατά 24%! (Δείτε το βίντεο)

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, συνεχίζει να υπόσχεται το ίδιο πράγμα… Και να σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για μια ενέργεια που δεν θα κόστιζε στον Δήμο ο οποίος έχει επιπλέον έσοδα 2.000.000€ από τις αδήλωτες επιφάνειες και την επιχορήγηση του ΥΠΕΣΣ.

Η κοινωνική ευαισθησία του κ. Τσαμασλή δοκιμάστηκε και μετρήθηκε αναξιόπιστη, αφού έσπευσε να πετάξει εκτός κατηγορίας ευπαθών ομάδων, τους ανέργους, σπρώχνοντάς τους στην απόγνωση και στην ανέχεια. Έθεσε εκτός της αγκαλιάς και της προστατευτικής ομπρέλας του Δήμου, εκατοντάδες οικογένειες συνδημοτών μας και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας. Ευτυχώς, δεν έχει προλάβει ακόμα να κάνει το ίδιο και με τους τρίτεκνους τους οποίους η δική μας παράταξη συμπεριέλαβε στις ευπαθείς ομάδες.

Αυτή είναι η κοινωνική του πολιτική;

Το «έργο» του χαρακτηρίζεται από τρεις λέξεις: Ψέματα, λαϊκισμός, αφερεγγυότητα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.