Είμαι αντίθετος με όσα λες αλλά θα υπερασπιζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες!! Είπε κάποτε ο Βολταιρος!!! Τότε που άρχισε η εποχή του Διαφωτισμού..και έσβηνε σιγά σιγά το σκοτάδι του Μεσαίωνα!!! 

Η ελευθερία του λόγου και έκφρασης υποτίθεται πως είναι το βασικό θεμέλιο στις δημοκρατικές κοινωνίες..

Στις μέρες μας όμως πλέον είναι εντελώς υποκειμενικό το τι είναι δημοκρατία..και εντελώς υποκειμενικό πλέον το τι είναι ελευθερία 

Τη στιγμή που με το πρόσχημα ενός ιού υπήρξε τετοια ομαδική πετυχημένη μαζική συμμόρφωση στο όνομα του φόβου και της 48ωρης ραπιντ ελευθερίας όλων εκείνων που σε υποχρεώνουν να αποδεικνύεις τα αυτονόητα μέχρι να υποχωρήσεις και να τους κάνεις το δικό τους χατήρι!! 

Να εμβολιαστείς!!!Η ελευθερία της επιλογής και η ατομική ευθύνη που στο διαολο είναι? Ατομική ευθύνη κατ' ευφημισμό αφού στην ουσία το μόνο που κάνουν είναι να σε σπρώχνουν εμμέσως να κάνεις αυτό που θέλουν αυτοί!! 

Γίναμε δυό στρατόπεδα και μύτη δεν ανοίγει Το ανεμβολιαστος τείνει να γίνει η καινούργια βρισιά!! Και την επιλογή ενός ανθρώπου να μην εμβολιαστεί την παρακαμπτουν με το να τους καίνε τις εικόνες βάζοντας σε όλους την ταμπέλα του γραφικού Ενίοτε και του συνομωσιολογου!! 

Το ότι όμως κανένας γιατρός δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τυχόν παρενέργειες...και το ότι πριν εμβολιαστείς σε βάζουνε να υπογράψεις ότι εμβολιαζεσαι με δική σου ευθύνη..ας μου το εξηγήσει κάποιος!! 

Και δεν είναι πως δεν πιστεύω στα εμβολια!! Στη ζωή μου έχω κάνει εννοείται!! Όμως ποτέ πιο πριν κανένας μέχρι τώρα δε μας το επέβαλε μ' αυτό τον τρόπο!!

Πιο πριν όλα αυτά ήταν υπόθεση επιστημόνων,και όχι των καναλιών!!

Πότε πιο πριν δεν γινότανε τόσο συντονισμένη εκστρατεία που να συντηρεί το φόβο στα πλήθη..με στόχο την επιβολή την καταστολή των αντιδράσεων και τη μαζική συμμόρφωση του πληθυσμού στην υπακοή και την εκτέλεσή εντολών!! 

Γι' αυτό δεχόμαστε πλέον αδιαμαρτυρητα και μας σκαναρουνε σαν προϊόν του σούπερ μάρκετ!!Αφού λοιπόν φτάσαμε να είμαστε τόσο μα τόσο υπό στον καταναλωτισμο ας αποκτήσουμε κι εμείς ένα bar code που θα μας απογραψει σ ένα γενικότερο σύστημα πληροφοριών σαν οποιοδήποτε άλλο καταναλωτικό αγαθό 

Το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο κι η απειλή του ιού εργαλείο που θα χειρίζεται τα πλήθη 

Πέρα όμως από ότι κι αν συμβαίνει γύρω μας ή αλήθεια ή δικια μου είναι μια και μου λέει το εξής:
 
Εκείνοι που σε καταστρέφουν οικονομικά.. Είναι αδύνατον να νοιάζονται για την υγεία σου!! 


Από την πένα της δημοσιογράφου Παναγιτσα Μιχαηλου.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.