του Alexandros Raskolnick

Όλα τα όρνια έχουν πέσει να κατασπαράξουν έναν πρωταγωνιστή σκηνής επειδή τόλμησε να αντιταχθεί στο ιδιότυπο απαρτχάιντ της εποχής μας, με κύριο επιχείρημα ότι με τη στάση του βγάζει ολόκληρο τον θίασο στην ανεργία.

Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι αν αυτό το επιχείρημα το ακούσουμε από τους ίδιους τους συναδέλφους του, πάει κι έρχεται. Να το ακούμε, όμως, από τους εθελοντές δολοφόνους χαρακτήρα, νομίζω ότι είναι απαράδεκτο.

Το δεύτερο που σκέφτομαι, είναι ότι όλες οι σοβαρές θεατρικές παραγωγές έχουν εφεδρικούς ηθοποιούς για όλους τους ρόλους και για κάθε ενδεχόμενο.

Προς τι, λοιπόν, κράζουν τα μαύρα κοράκια του #Μητσοτακιστάν; Επειδή ένας ηθοποιός δεν δέχτηκε να πουλήσει την αξιοπρέπειά του, έναντι αμοιβής;

Αυτός είναι που ποιεί ήθος, μαυροπούλια μου, όχι εσείς!


OKTANA

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.