Μια αναγκαία πράξη πρόληψης πλημμυρών πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο ρέμα της Αγίας Τριάδας. Ένα από τα επτά ρέματα του Δήμου Θερμαϊκού που η διευθέτησή τους είναι εκ των ων ουκ άνευ, αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς σε επικείμενη νέα θεομηνία.
Δεν ξέρουμε αν το ίδιο γίνεται αυτή την εποχή και στα υπόλοιπα έξι.
Της Αγίας Τριάδας ήταν αυτό που κατέβασε τόννους νερό και φερτά υλικά στην τελευταία μεγάλη πλημμύρα του Σεπτεμβρίου του 2016.
Χωρίς να είμαστε ειδικοί μπορούμε να βεβαιώσουμε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά από το συνεργείο που έχει αναλάβει το έργο καθαρισμού του ρέματος.
Αδιάψευστος μάρτυρας οι παρακάτω φωτογραφίες.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.