Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνο του Απόστολου Δημητρίου, στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων στον Κορινό Πιερίας.
Ο Απόστολος Δημητρίου, συνάδελφος, υπηρέτησε επί χρόνια στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ανώτατος διοικητικός υπάλληλος, διετέλεσε και διευθυντής του Νοσοκομείου), ένας γλυκύτατος άνθρωπος και φίλος που μόνο καλές αναμνήσεις διατηρούν όσοι τον έχουν γνωρίσει.
Διετέλεσε επίσης Δήμαρχος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Κορινό.
Ο Απόστολος Δημητρίου υπήρξε ένας πολύ ικανός διοικητικός υπάλληλος, ένας τίμιος Δήμαρχος και ένας εξαίρετος οικογενειάρχης.
Έφυγε από τη ζωή πρόωρα σε ηλικία 65 ετών, στις 19 Οκτωβρίου, χάνοντας τη μάχη με την επάρατο νόσο που μας βασανίζει την τελευταία διετία.

Την απώλεια πληροφορήθηκα μόλις πριν μερικές μέρες. Τασούλα κουράγιο, να τον θυμάστε, εσύ και τα παιδιά.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.