Συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα των θεματικών εκδηλώσεων της ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 27/11 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες με θέμα «Ο μύθος της δίκαιης ανάπτυξης για όλους. Το παράδειγμα του Δήμου Θερμαϊκού». Η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Θάνο Αριστείδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Παρεμβάσεις θα γίνουν από την Εύη Νέσση, ερευνήτρια στο ΕΚΕΤΑ, στέλεχος του ΚΚΕ, με θέμα «Με αφορμή το Thess Intec.... Έρευνα - Καινοτομία - Ανάπτυξη: Από ποιον και για ποιον» και τον Γιώργο Μπρανίκα, πρόεδρο του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, με θέμα «Εργαζόμενοι στον Τουρισμό - Επισιτισμό: Ευάλωτοι, είτε με πανδημία είτε χωρίς...».

Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.