«Το υπουργείο Υγείας σαμποτάρει μόνο του τον εμβολιασμό»

Της Ανθής Αγγελοπούλου

Έξαλλοι δηλώνουν οι εκπρόσωποι του Μετώπου Νοσοκομειακών Γιατρών της ΟΕΝΓΕ μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας να μπαίνουν στη χώρα μας οι ταξιδιώτες με PCR τεστ. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, με την απόφαση αυτή ουσιαστικά οι Έλληνες πρώτοι στην ΕΕ καταργούν το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.Το σοβαρότερο όπως λένε, είναι πως δε γίνεται η παραμικρή νύξη για το ποιος εισηγήθηκε επιστημονικά το μέτρο. Και συμπληρώνουν: «Παλαιότερα είχε ανακοινωθεί ότι η Επιτροπή Επιστημόνων εισηγείται και η κυβέρνηση αποφασίζει. Στην πορεία μάθαμε ότι ο υπουργός Υγείας εισηγείται και η επιτροπή συσκέπτεται.

Μετά ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός ζητά (τη χρονική επίσπευση της τρίτης εμβολιαστικής δόσης) και η Επιτροπή απλώς συμφωνεί».

«Με την τελευταία ανακοίνωση ξέρουμε, πια, ότι Επιτροπή Επιστημόνων δεν υπάρχει» τονίζει η ανακοίνωση.




πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.