Του Γιώργου Νικολαΐδη

Το ηχηρό τους χειροκρότημα πρόσφεραν χθες βράδυ στο «ΚΑΠΠΑ 2000», έναν συνεπή πολιτιστικό χώρο που παρέχει τον σύγχρονο εξοπλισμό και τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται για παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου του Δ. Θερμαϊκού, οι κατ΄ανάγκην μασκοφόροι θεατές στους συντελεστές της χριστουγεννιάτικης χορωδιακής αυτής συνάντησης. 

Παρ΄όλη την πολυμορφία των καλλιτεχνών, σε μια εμφάνιση υψηλών απαιτήσεων και πάντα με σεβασμό στους θεατές και την διασκέδασή τους, ξεχώρισε ως καλλιτεχνική βραδιά στον πολιτιστικό χάρτη του Δήμου μας. 

Εμφανίστηκε η Νέα Ευρωπαϊκή Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Περαίας « ΑΓΑΠΗ», και η Παιδική και Νεανική Χορωδία του Πυθαγορείου Ωδείου Θερμαϊκού. 

Σε κοινή εμφάνιση επίσης τραγούδησε η Νεανική Χορωδία Ι.Ν. Ηλία Πυλαίας με την Χορωδία «ΑΓΑΠΗ». 

Την διδασκαλία, Διεύθυνση και καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η ικανότατη περί τα μουσικά κα. Ελεονώρα Καλαϊτσίδου. 

 Δείτε το βίντεο με επιλεγμένα πλάνα από τις τρεις ενότητες του αποκλειστικώς χριστουγεννιάτικου ρεπερτορίου της συνάντησης.  

Καλή διασκέδαση και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!












Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.