Σε πλήρη ετοιμότητα, με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων και σε απόλυτη συνεργασία με τους Δντες/ντριες των Σχολικών Μονάδων χτύπησε το πρώτο κουδούνι του 2022.

Με την εποπτεία του Δημάρχου Θερμαϊκού, Γιώργου Τσαμασλή, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Σοφία Ζηφκοπούλου, και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, κ.κ. Γιώργος Λαζαρίδης και Ελένη Νικολαΐδου, βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολείων προκειμένου να καλυφθούν και οι έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν, καλύπτοντας και την επάρκεια διάθεσης selftest σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς που τα χρειάζονταν.

Σε τηλεδιάσκεψη, που πραγματοποίησεη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης με τους Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων ευθύνης της, η Διευθύντρια Β΄θμιας Εκπαίδευσης ανέφερε ως παράδειγμα καλής συνεργασίας, ευχαρίστησε και συνεχάρη τη Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση, προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν και την στήριξη της ομαλής λειτουργίας των Σχολείων.

Ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες του και οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα και εργάζονται για την υποστήριξη της ομαλής σχολικής ζωής της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας και εύχονται το 2022 να δώσει σε όλους αυτά που στερηθήκαμε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.