Έχει πλέον αποδειχθεί περίτρανα, πως πελαγοδρομούμε ανάμεσα στις μεταλλάξεις, τις παραλλαγές και τις συνενώσεις των ιών.
Και δεν είναι μόνο η ολομέτωπη επίθεση που έχουν εξαπολήσει αυτοί οι μικροσκοπικοί εχθροί του ανθρώπινου οργανισμού αλλά δυστυχώς έχουν και σύμμαχους την άγνοια - ως φαίνεται - των καθ'ύλην αρμόδιων να τους αντιμετωπίσουν, αλλά και τις σκοπιμότητες του νέου reset.
Δυστυχώς στην κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων, ως φαίνεται, δεν μας προστατεύει, όπως αναμένονταν, το πρόγραμμα των εμβολιασμών.
Δεν έχω δει ακόμη επίσημα στοιχεία για τα ποσοστά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, που νοσούν ή είναι φορείς της παράλλαξης Όμικρον.
Δεν ξέρουμε ακόμα, αν και έχουν βγει οι γνωστοί μανταϊνοεπιστήμονες και παπαρολογούντες που ο ένας αναιρεί τον προηγούμενο ως προς τα συμπτώματα, την βαρύτητα της νόσου, την πίεση που θα ασκηθεί από την αύξηση των κρουσμάτων στο ΕΣΥ, τον τρόπο ελέγχου της μόλυνσης, την διάρκεια της νόσησης, τον flurona, τον delmikron και άλλα πολλά.

Κατανοητό ότι συγκεντρώνουν πληροφορίες για να καταλήξουν στις μελέτες τους και στην ανακοίνωση των συμπερασμάτων. Παλιά κοινώς αυτό λεγόταν "στου κασίδι το κεφάλι".
Εμπειρικά και αν όχι επιστημονικά θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις υποδείξεις για διπλοτριπλοχρησιμοποίηση μάσκας, αποστάσεις ασφαλείας, πλύσιμο και απολύμανση χεριών και πλήρη απομόνωση από τους συνανθρώπους μας και να συνεχίσουμε να τρυπιόμαστε (άγνωστο για πόσες φορές ακόμα και υπομένοντας άγνωστες ακόμα επιπλοκές).
Δεν ξέρω ποιά μακιαβελική συνθήκη επικράτησε που μας οδήγησε σ' αυτές τις δυστοπικές καταστάσεις που δεν θα τολμούσαμε να φανταστούμε πριν δύο χρόνια. Ή μήπως κάποιοι το φανταζόντουσαν;

Όσον αφορά το μέλλον και γι' αυτό οι πάνσοφοι επιστήμονες ερίζουν αν η Όμικρον είναι η τελευταία μετάλλαξη και θα ακολουθήσει η ύφεση της πανδημίας ή θα δούμε και νέο στέλεχος (εξασθενημένο ή μη) να μας κλείσει περισσότερο στα σπίτια μας, καταργώντας ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα που τα θεωρούσαμε -φευ- δεδομένα.
Και αφού δεν μπόρεσαν να μας εξηγήσουν την εξέλιξη της πανδημίας οι επιστήμονες ανέλαβαν, όπως διαβάζω, να προσδιορίσουν το μέλλον άλλοι επιστήμονες, οι αστρολόγοι ....
Τα έχουμε χάσει φίλοι μου.

Σε ένα πλέγμα φτωχοποίησης που ζούμε μετά τον αρμαγγεδώνα της αύξησης της τιμής ενέργειας, τροφίμων φόρων, προστίμων, οικονομικής δυσπραγίας που αναμένεται να επιδεινωθεί από την επόμενη εβδομάδα, είναι καιρός να σταματήσουμε να παραμένουμε αποσβολωμένοι και σιωπηλά πειθήνιοι απέναντι από τα "μπουκωμένα" με κυβερνητικό χρήμα κανάλια και ιστοσελίδες της διαπλοκής.

Το μόνο ελπιδοφόρο για ένα νέο ξεκίνημα είναι η έντονη αμφισβήτηση σε ότι μας σερβίρουν και η εγρήγορση και επαγρύπνηση για να ξεφορτωθούμε από τις πλάτες μας τα κρατικοδίαιτα κόμματα της διαφθοράς, της διαπλοκής, της ψευτιάς.
Και φυσικά το ξεπέρασμα της διχόνοιας που οι πολιτικοί έχουν επιβάλλει στον λαό με τον έντεχνο διχασμό που δημιούργησαν με ψεύτικες δήθεν διαφορές μεταξύ τους (στο ίδιο καζάνι βράζουν) αλλά και το μίσος που έσπειραν μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων.
Μην τους ακούτε, μην τους πιστεύετε, αγνοήστε τους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.