Το να μην μπορεί κάποιος να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νέα έργα, είναι κάτι τραγικό, αλλά, δυστυχώς, συμβαίνει …
Το εξοργιστικό όμως στην περίπτωση της διοίκησης Τσαμασλή είναι πως με την τακτική απόλυτης αδιαφορίας που ακολουθεί, στερεί από τον τόπο μας έργα πνοής, έργα έτοιμα που αφορούν άμεσα την υγεία όλων μας. Έργα, που θα μπορούσαν να γίνουν και ΔΕΝ γίνονται, εξαιτίας μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς η οποία αγγίζει, πια, τα όρια του ποινικού αδικήματος.

Αυτό που συμβαίνει με τα έργα τόσο με το Γενικό Σχέδιο Ύδρευσης όσο και με την Τηλεμετρία δεν έχει προηγούμενο. Η δική μας διοίκηση πέτυχε την χρηματοδότηση αυτών των έργων από Ευρωπαϊκά προγράμματα προϋπολογισμού 339.282,19€ & 1.134.000,00€ αντίστοιχα.

Έργα που διασφάλιζαν τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα του νερού που οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου μας έχουν ανάγκη.

Κι ενώ περνούσαμε το ένα στάδιο μετά το άλλο και προχωρούσαμε στον στόχο, από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά (με την αλλαγή της διοίκησης) τα πάντα σταμάτησαν. Η διάδοχη διοίκηση του Δήμου και η διοίκηση της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού επέδειξαν ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ΔΕΝ μερίμνησαν για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.

Αποτέλεσμα; Τα έργα απεντάχθηκαν με τις υπ' αριθμ. πρωτ. 6009/10-11-2020 & 5987/ 09-11-2020 αποφάσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας!!!

Έργα μείζονος σημασίας για τον τόπο μας, μόλις ακυρώθηκαν.

Επειδή, πρόκειται για ένα θέμα που αφορά άμεσα την υγεία μας και επειδή ΔΕΝ μπορούμε να ανεχθούμε τοξική αντιμετώπιση τέτοιων ευαίσθητων ζητημάτων καταθέσαμε, ως παράταξη, μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο οποίος όπως μαθαίνουμε έχει ήδη παρέμβει και εξετάζει ενδελεχώς την υπόθεση.

Παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον οι «απολογίες» της διοίκησης του Δήμου, γι αυτή την «παγερή» αδιαφορία, γι αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στους κατοίκους αυτού του τόσο όμορφου τόπου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.