Ο επιζών του ναυαγίου στη Φλόριντα  US COAST GUARD

Ο Χουάν Εστέμπαν Μοντόγια είναι 22 χρονών από την Κολομβία και μέχρι στιγμής ο μοναδικός επιζών του ναυαγίου που έλαβε χώρα προ ολίγων ημερών ανοιχτά της Φλόριντα.

Το όνομα του ειναι Χουάν Εστέμπαν Μοντόγια, είναι 22 χρονών από την Κολομβία.

Ο κ. Μοντόγια είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής επιζών του ναυαγίου που έλαβε χώρα ανοιχτά της Φλόριντα το ξημέρωμα της Κυριακής. Διεσώθη από τις αρχές του λιμενικού περίπου 48 ώρες αργότερα, την Τρίτη γεμάτος εγκαύματα από τον ήλιο και αφυδατωμένος.

Μεταξύ των 39 ακόμα ανθρώπων που βρίσκονταν στο πλοίο που ανετράπη, ήταν και η αδερφή του Μαρία Καμίλα, η οποία έκτοτε αγνοείται.

Η αμερικανική ακτοφυλακή έχει συλλέξει προς το παρόν τις σορούς πέντε ανθρώπων. Σύμφωνα με τον Μοντόγια κανένας εκ των επιβατών δεν φορούσε σωσίβιο.

Αρχικά εντοπίστηκε από έναν ψαρά. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αλιευτικής εταιρείας στο BBC "Στις 8.05 τον μεταφέραμε στο κατάστρωμα. Του προσφέρθηκε άμεσα βοήθεια μιας και ήταν αφυδατωμένος. Του δώσαμε νερό και φαγητό. Ήταν αδύναμος και ταραγμένος.

Μας είπε ότι συνολικά στη βάρκα υπήρχαν 40 άνθρωποι. Αφού έφυγαν από το Bihimi τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή έπλευσαν ομαλά για τέσσερις ώρες μέχρι που η κακοκαιρία ανέτρεψε το πλοίο τους".


πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.