Κάθε μέρα και ένα νέο έργο επιτυγχάνεται στο Δήμο Θερμαϊκού. Η σημαντικότερη προϋπόθεση για αναβάθμιση των συνθηκών ποιοτικής διαβίωσης των πολιτών και ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων εξασφαλίσθηκε.

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 σε συνάντηση που έλαβε χώρα στο Γραφείο Δημάρχου Θερμαϊκού υπεγράφη συμφωνία «Μνημόνιο Συνεργασίας», που στόχο έχει τη σύνδεση του Δήμου Θερμαϊκού με το δίκτυο ύδρευσης της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.. Και είναι διπλό το όφελος αυτής της συμφωνίας, από τη μια η παροχή στους πολίτες με νερό καθαρό, φιλτραρισμένο και συνεχές από τις πηγές Αραβησσού και τον ποταμό Αλιάκμονα και από την άλλη η βιωσιμότητα του υδατικού αποθέματος, δίνοντας τέλος στην υπεράντληση των υπόγειων αποθεμάτων. Τα υπόγεια υδατικά συστήματα που απαντούν στο Δήμο Θερμαϊκού έχουν χαρακτηριστεί κόκκινα λόγω της μη ικανής διαθέσιμης ποσότητας (ΥΠΕΝ, Σχέδια Διαχείρισης Λεκανών Απορροής, 2015).

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιώργος Τσαμασλής δήλωση: «Θέλουμε μια σύγχρονη πόλη, όπου οι δραστηριότητας των πολιτών μας, οικιακή, αγροτική, τουριστική, βιομηχανική και η τεχνολογική ανάπτυξη – ανάπτυξη του THESS INTEC θα συνυπάρχουν και θα μπορούν να επεκτείνονται. Το κλειδί στην ανάπτυξη αυτών των δράσεων είναι το νερό και εμείς από την πρώτη μας μέρα ως διοίκηση θέσαμε ως στόχο τη συνεργασία του Δήμου Θερμαϊκού με την Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. και τον πετύχαμε, μοχλός ανάπτυξης για την κοινωνία του Τόπου μας».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. , ο Πρόεδρος κ. Άγης Παπαδόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Άνθιμος Αμανατίδης, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Στεργιόπουλος και η κ. Σοφία Αμανατίδου και από το Δήμο Θερμαϊκού, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Τσαμασλής, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Κωνσταντία – Άναστασία Κασάπη, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού κ. Ιωάννης Βογιατζής και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού κ. Νικολέττα Ουζγούρογλου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.