Δεν έχουμε στα χέρια μας την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης σχετικά με την διοικητική αποβολή των Ρομά από τα Τσαΐρια του Δήμου Θερμαϊκού.
Αλλά δεν έχουμε λόγους ώστε να αμφιβάλλουμε για όσα μας πληροφορεί με σημερινή ανάρτησή του ο Δήμαρχος Θερμαϊκός Γιώργος Τσαμασλής.
Απλά δεν γνωρίζουμε το αιτιολογικό με το οποίο αναιρέθηκε η πρωτόδικη απόφαση, που έθετε ως προϋπόθεση να προηγηθεί η μεταστέγασή τους (άραγε αναφέρεται σ' αυτό η εφετειακή απόφαση;;).
Πάντως την απόφαση υποδέχθηκαν με συγκρατημένη αισιοδοξία οι κάτοικοι του δήμου Θερμαϊκού που θεωρούν ότι θα απομακρυνθεί μια αιτία παραβατικότητας (καύση ελαστικών και καλωδίων).
Αναμένουμε την ανακοίνωση της απόφασης αλλά και τον τρόπο που θα την εφαρμόσουν οι δημοτικές αλλά και οι αστυνομικές αρχές του τόπου ......

Η ανάρτηση Τσαμασλή:

Απόλυτη δικαιοσύνη.
Η αλήθεια πάντα θριαμβεύει.
Οριστική απομάκρυνση των Ρομά από την περιοχή τσαΐρια Περαίας με Εφετειακή απόφαση.
Αγωνιστήκαμε και τα καταφέραμε! Δωσαμε οριστική λύση στο πρόβλημα, που για 25 ολόκληρα χρόνια βασάνιζε τους κατοίκους της περιοχής με παράνομες πράξεις (καύση κλεμμένων αυτοκινήτων, μετασχηματιστών, καλωδίων κ.α). Δίνουμε, επιτέλους, ανάσα καθαρού οξυγόνου στους κατοίκους του Δήμου μας και της περιοχής ολόκληρης
!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.