Συνάντηση εργασίας με την Περιφερειακή Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), Νιόβη Παυλίδου, και τον Συμπαραστάτη του Δήμου Θερμαϊκού, Θεόδωρο Τζίνα, είχε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

Στην κορυφή της ατζέντας των θεμάτων, που συζητήθηκαν, ο τρόπος βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις τόσο από τον Δήμο, όσο και από την ΠΚΜ.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Θερμαϊκού είναι ένας από τους λίγους Δήμους της Περιφέρειας και της Χώρας, που έχει ενεργοποιήσει το θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Λειτουργεί δύο (2) χρόνια, ενώ προβλέφθηκε από το πρόγραμμα «Καλλικράτης» το 2010!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.