Κάποιοι νομίζουν ότι οι Έλληνες θα ανεχθούν για πολύ ακόμα την ληστεία που γίνεται σε βάρος τους με τους λογαριασμούς του ρεύματος.

Μιλάμε για μία τραγωδία σε κάθε σπίτι, με την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που καταρρέουν βλέποντας το λογαριασμό του ρεύματος να μην μπορεί να μιλήσει.Οικιακός λογαριασμός ρεύματος για οικογένεια με δύο μικρά παιδιά

Χαρακτηριστική περίπτωση ο λογαριασμός που ήρθε σε ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά στην Κρήτη, με τη μητέρα μάλιστα να είναι άνεργη. Ο λογαριασμός είναι ιλιγγιώδης.

Η οικογένεια κλήθηκε να πληρώσει 2642 €! Με τα 1356 € να είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής!

Όπως ήταν επόμενο, η οικογένεια βρέθηκε σε απόγνωση. Προσπάθησε να κάνει διακανονισμό αλλά της ζήτησαν το 30% ως προκαταβολή!

Μιλάμε για τον ορισμό της ληστείας, ο οποίος φυσικά δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος όταν η χώρα επιστρέψει στην ομαλότητα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.