Υποτροπή στην κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ο 21χρονος Γιάννης, ο φοιτητής των ΤΕΦΑΑ που χτυπήθηκε εν ψυχρώ στο πρόσωπο με ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου - λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια διαμαρτυρίας για την αστυνομική παρουσία στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας φοιτητής εισήχθη και διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με έντονους πόνους. Διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει η άνω γνάθος. Οι γιατροί έβαλαν σίδερα σε όλα τα δόντια και για 6-8 βδομάδες δε θα μπορεί να μασήσει. Δυστυχώς δεν έχει κριθεί αν θα αποφύγει το χειρουργείο και αν θα σωθούν τα δόντια του.

Η εξέλιξη αυτή πέρα από την κατάσταση του παιδιού προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το αρχικό ανακοινωθέν του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου αρχικά διακομίσθηκε και η οποία ανέφερε επακριβώς: «Την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 13:00μμ, 20χρονος πολίτης διεκομίσθη μέσω του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναφερόμενα επεισόδια στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ. Έφερε θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αυτί, εμβοές και ζάλη.

Έγινε εκτίμηση από ΩΡΛ και συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα. Ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το Γ.Ν Παπανικολάου.

Τέλος, εκτιμήθηκε από τους Νευροχειρουργούς, έγινε και αξονική εγκεφάλου, από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Εξήλθε από το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή».

Ποιος έγραψε λοιπόν αυτό το ανακοινωθέν στο «Ιπποκράτειο» που καθώς φαίνεται δε συνάδει με την πραγματικότητα και την κατάσταση του παιδιού; Πώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν εξ αρχής να εκτιμήσουν ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό σ έναν νέο άνθρωπο; Ή μήπως συνέβη κάτο άλλο;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.