Οι δημότες του Θερμαϊκού γιόρτασαν με χορό και κρασί στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής την φετινή Πρωτομαγιά. Παρών και οικοδεσπότης ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής.

Δεν ήμασταν παρόντες, οι φωτο είναι σταλμένες από φίλο (τον ευχαριστούμε) και προφανώς δεν γνωρίζουμε αν ο δήμαρχος έπλεξε το εγκώμιο των εργατικών αγώνων, ούτε αν κάλεσε τους συνδαιτημόνες σε μαχητική πορεία στους δρόμους της Περαίας για την επαναφορά των περιορισμών στα εργασιακά δικαιώματα και στις ελευθερίες που βιώνουμε (σε όλα τα επίπεδα).

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Θερμαϊκού “Καλλίπολις”




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μήπως θα μπορούσε να ευαισθητοποιηθεί ο δήμος πρωτίστως σε ζητήματα ανθρωπιστικής φύσεως, όπως στην περίπτωση μιας εμφανώς άστεγης κυρίας που κοιμάται έξω στο κρύο στην πρόσοψη ενός άδειου καταστήματος επί της Ιωνίας 31 με Σόλωνος, ακριβώς απέναντι από το παλαιό σχολείο Κοραής στην Περαία; Γιατί, καλές και οι γιορτές, αλλά όταν υπάρχουν συνάνθρωποι που υποφέρουν, εκεί οφείλουμε να προστρέξουμε πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.