Αποτελεί, εξ όσων γνωρίζουμε, πρωτιά από συμπολίτη μας του Δήμου Θερμαϊκού η εκλογή του Αντώνη Ζαβέρκου στο ανώτατο όργανο της ΝΔ. Η συνέπεια του φίλου Αντώνη ανταμείφθηκε με τον πιο σημαντικό τρόπο. Ελπίζουμε κι από αυτό το πόστο η προσφορά του να είναι ουσιαστική, όπως η δράση του ως Πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ.
Το ευχαριστήριο μήνυμα που απηύθυνε στους συνέδρους που τον εξέλεξαν:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνέδρους προσωπικά για αυτήν την ξεχωριστή τιμή που μου κάνατε και με εκλέξατε στην Πολιτική Επιτροπή στο ανώτατο όργανο του κόμματος.
Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, μας βρίσκει όλους πιο ενωμένους από ποτέ. Με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του κόμματος μας Kyriakos Mitsotakis και με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Pavlos Marinakis μπροστάρηδες της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται καθημερινά πάμε για τις επόμενες μάχες και για την ανάπτυξη της Ελλάδας, δίπλα στην κοινωνία και σε κάθε πολίτη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Επειδή δεν ξερω καλα αγγλικά, ο Kyriakos Mitsotakis μήπως είναι το " γουρλό" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.