Με τη μέθοδο της συνομιλίας και του εφησυχασμού σε γείτονά μου, μελαμψός τύπος ίσως αλλοδαπός, επικαλούμενος πως ανέμενε ιδιοκτήτη παρακείμενου οικοπέδου για να του κόψει τα χόρτα, εκμεταλλεύτηκε στιγμιαία απροσεξία του και ¨μπουκάρησε" στο σπίτι.
Σε ελάχιστο χρόνο αφαίρεσε 800€ καθώς και τιμαλφή της οικογένειας.

Χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα άλλος θρασύτατος ληστής, μπούκαρε σε σπίτι στο χωριό της Αγίας Τριάδας, ενώ η ιδιοκτήτρια ήταν μέσα σ' αυτό και ξυπνητή. Ευτυχώς υπήρχε κατοικίδιο σκυλί που φόβισε τον επίδοξο δράστη που έφυγε τρέχοντας. Φανταστείτε το σοκάρισμα της φίλης που δέχθηκε τον απρόσκλητο νυχτερινό "επισκέπτη".

Δυστυχώς αυτά είναι δύο περιστατικά των τελευταίων ημερών που γνωρίζουμε.
Είμαστε σίγουροι πως ο ακριβής αριθμός κλοπών και ληστειών στην περιοχή της Αγίας Τριάδας αλλά και του Δήμου Θερμαϊκού είναι πολλαπλάσιος.
Αναμένουμε καλύτερη αστυνόμευση που όμως είναι δύσκολο να γίνει με δεδομένη την λιγοστή αστυνομική δύναμη και την λειτουργία μόλις ενός αστυνομικού τμήματος, αυτό των Ν. Επιβατών που καλείται να καλύψει όλο τον Δήμο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.