Χωρίς γαλάζια σημαία ο Ποταμός Επανομής λόγω της αδιαφορίας της διοίκησης Τσαμασλή.

Μένουμε κατάπληκτοι από την έλλειψη ντροπής που ως φαίνεται διακατέχεται η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού και η οποία επιχειρεί για άλλη μία φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να παραπλανήσει τους δημότες.

Για άλλη μια φορά, η διοίκηση του δήμου απέδειξε την ανεπάρκεια που την χαρακτηρίζει εδώ και 3 χρόνια, αφού δεν φρόντισε να εκπληρώσει τα κριτήρια (δύο χρόνια τώρα) που απαιτούνται για να βραβευτεί η πλαζ του Ποταμού Επανομής με την γαλάζια σημαία.
Σήμερα προσπαθεί με ανακοίνωση που αγγίζει τα όρια του ψεύδους να αυτοθαυμάζεται για τις τέσσερις γαλάζιες σημαίες που βραβεύτηκαν για το 2022 (έξι παραδώσαμε το 2019).

Και φυσικά είναι φτηνές δικαιολογίες πως δεν δόθηκε η διάκριση στον Ποταμό εξαιτίας των αυξημένων μέτρων που απαιτούνται λόγω της περιοχής Natura.

Ας μας πουν οι κύριοι της διοίκησης γιατί δεν συνέβη το ίδιο με την βράβευση της πλαζ Αγγελοχωρίου. Δεν είναι και εκείνη χαρακτηρισμένη ως περιοχή Natura;


Και γιατί κύριοι της απερχόμενης διοίκησης δεν φροντίσατε να καλύψετε τα κριτήρια που εκτός από το πρώτο που αφορά την καθαρότητα των νερών (φυσικά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί για τον Ποταμό που εμπιστεύονται χιλιάδες καθημερινά επισκέπτες) απαιτείται να τηρούνται και τα υπόλοιπα από τα συνολικά 33 κριτήρια για τις ακτές, τα οποία αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Και γιατί κύριοι των έτοιμων λύσεων, της παραπομπής μόνιμα της καθημερινότητας στους ιδιώτες εργολάβους έναντι υπέρογκων χρεώσεων για τους κατοίκους, αφού από πέρυσι αποσύρατε την αίτηση για βράβευση, καθησυχάζοντας τους Επανομίτες αλλά και όλους τους δημότες ότι φέτος θα υπήρχε αναρτημένη η σημαία στον ιστό του Ποταμού ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.