Η τραγωδία είχε ξεκινήσει δύο χρόνια πριν και ο επίλογος γράφτηκε σήμερα το μεσημέρι στις 3 μμ.
Η είδηση ανέφερε πτώση αυτοκινήτου στο αλιευτικό καταφύγιο του μπαξέ. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες μιλούσαν για εκούσια ενέργεια.

Την αποκάλυψη της τραγικής κατάληξης όμως έδωσε ο πρώτος δύτης που προσέγγισε το αυτοκίνητο στον βυθό όταν βρήκε τους δύο αυτόχειρες δεμένους με χειροπέδες μεταξύ τους, αλλά και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Μάλιστα στο αυτοκίνητο τοποθέτησαν και σακιά με άμμο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Στελέχη του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό της θάλασσας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα (72 ετών) και ο γιος( 50 ετών) είχαν βιώσει μια οικογενειακή τραγωδία, αφού πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου, είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό αυτό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή.

Το αυτοκίνητο φέρει πινακίδες από το νομό Κιλκίς και τα θύματα δεν διέμεναν στην περιοχή των Νέων Επιβατών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.