Με αιφνιδιαστική κατάθεση πρότασης στην Οικονομική επιτροπή η διοίκηση Τσαμασλή ενέκρινε 3 συναυλίες σε Επανομή, Ν.Μηχανιώνα, Περαία και όλες προγραμματισμένες για μέρα Δευτέρα με το συνολικό κόστος να υπερβαίνει τις 100.000€ (79,000€ από τα ταμεία του Δήμου & τα υπόλοιπα από το ΔΗ.Π.ΠΑ.ΚΗ.Θ.)

Δεν είμαστε αρνητικοί στην διοργάνωση καλοκαιρινών μουσικών συναυλιών, άλλωστε το πράξαμε με μεγάλη επιτυχία όταν βρισκόμασταν στο τιμόνι του Δήμου.

Όμως θεωρούμε προκλητική την απόφαση που χρεώνεται προσωπικά ο κ. Τσαμασλής (άλλωστε αυτός έκλεισε τις συμφωνίες) αν αναλογιστούμε την κατάσταση που βιώνουν οι δημότες μας με την οικονομική κρίση.

Θεωρούμε αλαζονική την απόφαση που καταβάλλει 40.300€ σε τρεις κυρίες του τραγουδιού για μια συναυλία και τις 33.108€ σε έτερο τραγουδοποιό για μία εμφάνιση.

Και για να μην φανεί πως κρίνουμε εκ του ασφαλούς κάνοντας αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, ανατρέχουμε σε συναυλίες με μεγάλα ονόματα που διοργανώσαμε στο παρελθόν και τα έξοδα σχεδόν καλύφθηκαν από δωρεές χορηγών και όχι μόνο.

Μάλλον πρέπει να αλλάξετε ρότα κ. Τσαμασλή, το βουλιάζετε το καράβι και μάλιστα βαθιά.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.