Σας ενημερώνουμε πως έντονη επιδείνωση με ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες, πιθανότητα χαλαζόπτωσης και μεγάλη συχνότητα κεραυνών αναμένονται από σήμερα Παρασκευή 8/7 και κατά το Σαββατοκύριακο 9-10/7/2022. Όπως αναφέρεται για τις περιοχές γύρω από τον Θερμαϊκό κόλπο το βράδυ της Παρασκευής 8/7, όπου υπάρχουν συνθήκες, υπάρχει κίνδυνος σχηματισμού στάσιμης (!) πολυκυτταρικής καταιγίδας, κατάσταση που δύναται να επιφέρει μία δύσκολη νύχτα.

Ο Δήμος Θερμαϊκού είναι σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσει, ανθρώπινο δυναμικό και κατάλληλος εξοπλισμός έχουν τεθεί σε επιφυλακή.

Χρειάζεται όμως και η προσωπική σας στάση προκειμένου να μείνουμε όλοι ασφαλείς.

Παρακαλώ όπως δεχθείτε την προσωπική μου συμβουλή:

1. Να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας

2. Να απομακρύνετε τα οχήματά σας από περιοχές που γνωρίζετε πως έχουν ιστορικό πλημμυρών,

3. Να μείνετε μακριά από χειμάρρους, ρεματιές και μεγάλα δέντρα.

4. Να είστε προσεκτικοί σε απότομες μεταβολές του καιρού. Είναι να καλό να αποφύγετε δραστηριότητες που θα σας θέσουν σε κίνδυνο αναφορικά με τις επισκέψεις σας στις ακτές.Να ασφαλίσετε αντικείμενα που έχουν κίνδυνο να παρασυρθούν
Να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.