Άλλη μια βραδινή συνάντηση στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής, που η αγάπη, η επιμονή και άοκνη προσπάθεια του Βαγγέλη Μίχου το μετέτρεψε στο μόνιμο και μοναδικό κέντρο καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Θερμαϊκού.

Αύριο Δευτέρα 8/8/22, στις 9 μμ η Βάσω Βασιλειάδου για άλλη μια φορά, για άλλη μια βραδιά θα μας τραγουδήσει όπως μόνο αυτή ξέρει.
Από τα βάθη της βγαίνει η φωνή και μας παρασέρνει στο γλέντι και το χορό.

Καλό όμως θα είναι να πάτε λίγο νωρίτερα, για να έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με την Φρόσω Πιτσαλίδου, ένα πολυτάλαντο παιδί της περιοχής μας που θα εκθέσει τις "Νηρηίδες και τις Γοργόνες" της, θα μας αποδείξει πως υπάρχουν ακόμη οι Νηρηίδες και οι γοργόνες, μέσα από τις εικαστικές της δημιουργίες.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.