Μπορεί όλα να δείχνουν πως η τελευταία κακοκαιρία - ευτυχώς - υποχωρεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με πλημμυρισμένα καταστήματα και σπίτια και χωρίς να αφήσει τραύματα σε δημότες και οικήματα στον δήμο Θερμαϊκό παρά την σφοδρότητά της.

Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά δοκιμάστηκαν τα νεύρα των κατοίκων από τις παρατεταμένες διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν και εξακολουθούν να παραμένουν σε διάφορες περιοχές του δήμου (Ν. Επιβάτες, Αγία Τριάδα, Μηχανιώνα κ.α)
Η εναέρια καλωδίωση και η μη βελτίωση του δικτύου από τον ΔΕΔΔΗΕ είναι οι αιτίες που εξακολουθούν να ευθύνονται για τις συχνές διακοπές και τις εκατοντάδες βλάβες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και μηχανήματα.

Πρόσφατα στον γειτονικό δήμο Θέρμης υπήρξε μήνυση εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ για τις παραλείψεις και τις ευθύνες του στις επανειλημμένες διακοπές του δικτύου στην περιοχή, που άφησε οικογένειες χωρίς ρεύμα.
Μήπως είναι καιρός το ίδιο να πράξει και η δημοτική αρχή του Θερμαϊκού, απαιτώντας υψηλές αποζημιώσεις από τον Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής ρεύματος;

update 25/8/22, 18:34

Με μια λιτή πρωινή ανακοίνωση ο Δήμος Θερμαϊκού "εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την πολύωρη καθυστέρηση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε ν' αποκατασταθεί η ζημιά που προκλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή.

Συμπαραστέκεται στα δεκάδες νοικοκυριά και επαγγελματίες, που ακόμη δεν έχουν νερό και δηλώνει απερίφραστα πως θα διερευνήσει το θέμα σε βάθος για να καταλογιστούν, επιτέλους, οι ευθύνες εκεί που πρέπει.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι δημότες μας."



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.