Τραγέλαφος στη διοίκηση του δήμου. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την πομπώδη ανακοίνωση της νέας διοίκησης του δήμου από την οποία απομακρύνθηκαν:
Ο Σίμος Καψάλας από την αντιδημαρχία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προφανώς γιατί έληξε η συμφωνία "αντιπαροχής" μετά την διάλυση της παράταξής του και την προσχώρηση του στην παράταξη του δημάρχου.
Ο Σπ. Αδαμίδης από την αντιδημαρχία Κοινωνικής πολιτικής, προφανώς γιατί αναμένεται οσονούπω η απόφαση του ΣτΕ που θα επικύρωνε την αντισυνταγματική (και άρα παράνομη) αναγόρευσή του σε αντιδήμαρχο, στην οποία τον διαδέχθηκε η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Έφη Ζαριφέ.
Μετατέθηκε ο Χρ. Τζίνας στην καμένη από χέρι αντιδημαρχία Ανακύκλωσης (είμαστε τελευταίοι σε επιδόσεις από τους δήμους που συμμετέχουν στην «Ανατολικη»).
Παύτηκε ο Γιάννης Βογιατζής από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, στην οποία είχε διαδεχτεί τον Χρ. Βογιατζή, που κρατάει την αντιδημαρχία οδοποιίας που τις μελέτες θα κάνει η Τεχνική Υπηρεσία και την εποπτεία της θα έχει η Γενική Διευθύντρια του δήμου Νατάσσα Κασάπη (και ο ίδιος τι θα κάνει; θα βγαίνει φωτογραφίες με τους οδοστρωτήρες;), αλλά ταυτόχρονα κρατά καβάτζα την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών ο ίδιος ο δήμαρχος (μήπως μας προκύψει κάτι αργότερα),
Αλλά εν τω μεταξύ, μετά την ηχηρή παραίτηση του Παν. Τροκάνα από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού και το ΔΗΠΠΑΚΥΘ (όπου οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έκανε έργο), έσκασε νέα κανονιά, με την παραίτηση της Γενικής Διευθύντριας του Δήμου Νατάσσας Κασάπη (ικανότατο στέλεχος), στην οποία είχε μόλις ανατεθεί και η Εποπτεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον δήμαρχο που ακούστηκε μέχρι τα γραφεία των υπαλλήλων…
Πως είπατε; Δεν θυμάστε ποιος κάνει τι; Και τι σημασία έχει; Μήπως πρόκειται να κάνουν κάτι;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.