Έγινε αποδεκτή από τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή η σημερινή παραίτηση της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Θερμαϊκού Νατάσσας Κασάπη.

Η παραίτησή της, για αρκετούς δεν ήταν αιφνίδια, όπως αρχικά παρουσιάστηκε, δεδομένου ότι οι σχέσεις με τον δήμαρχο τον τελευταίο καιρό, δεν βρισκόταν στην καλύτερη φάση τους.
Κατ' άλλους ίσως μεθοδεύτηκε από την ίδια, σχετιζόμενη με την επιθυμία της για κάθοδο στον εκλογικό στίβο διεκδικώντας πολιτική θέση μέσω της υποψηφιότητάς της.
Το γεγονός πάντως είναι πως με την παραίτησή της δημιουργείται ένα ακόμη πρόβλημα στον δήμαρχο, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται εν μέσω παραιτήσεων, ανεξαρτητοποιήσεων και αποστασιοποιήσεων στελεχών του.

Η αποδοχή της παραίτησης στην Διαύγεια:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.