Προβλήματα συγκράτησης των συμβούλων του, φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Γιώργος Τσαμασλής, όπως αυτό καταγράφεται μετά και τον τελευταίο ανασχηματισμό της διοίκησής του με το
ορισμό των νέων αντιδημάρχων.

Από μήνες τώρα έχουν αποστασιοποιηθεί στελέχη του, είτε με παραιτήσεις από θέσεις που κατείχαν, αποδίδοντάς του αυταρχισμό κι αδιαφορία για σημαντικά κατά τη γνώμη τους ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Θερμαϊκού, είτε με την ευθεία και οξεία πολεμική που ασκούν εναντίον του.

Αναφερόμαστε σε δύο κορυφαία στελέχη του συνδυασμού του Θερμαγικού: 

τον Παναγιώτη Τροκάνα που μετά την θορυβώδη παραίτησή του από ένα πλήθος θέσεων τις οποίες κατείχε και την διαβεβαίωσή του ότι δεν στηρίξει πλέον τον δήμαρχο, επιχειρήθηκε να δελεαστεί με την προσφορά κάποιας θέσης Αντιδημάρχου - την οποία εξ όσων γνωρίζουμε αρνήθηκε, και

τον Αντώνη Καζάκη, τον σημαντικό συνεργάτη του Γιώργου Τσαμασλή και επί χρόνια Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Επανομής που οι πληροφορίες μας φέρουν να μην έχει ουδεμία επικοινωνία με το δήμαρχο. Μάλιστα εκτός του ότι δεν παραβρίσκεται σε όσες εκδηλώσεις υπάρχει ο Δήμαρχος (πχ μουσική συναυλία στο λιμάνι Επανομή, πρόσφατα), μαθαίνουμε πως σε προγραμματισμένη εκδήλωση του Καζάκη στα σιλό του έβαλε απαγορευτικό στον δήμαρχο ενώ προσκάλεσε επικεφαλής άλλων δημοτικών παρατάξεων.

Αλλά ο πονοκέφαλος του δημάρχου δεν σταματάει στα δύο αυτά ονόματα. 
Υπάρχει ένα πλήθος τοπικών του συμβούλων που έχουν παραιτηθεί ή ανεξαρτητοποιηθεί και αποστασιοποιήθηκαν από την δημοτική του παράταξη:

Δύο Τοπικοί σύμβουλοι των Ν. Επιβατών, που εκλέχθηκαν με τον συνδυασμό του έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, οι κκ Ευάγγελος Μισηχρόνης και Γεώργιος Χαρμάνας, και μάλιστα φλερτάρουν με αντίπαλη δημοτική παράταξη.

Στο Τοπικό δε της Περαία είχαμε την παραίτηση της κας Αδαμίδου που η θέση δεν καλύφθηκε από τον αναπληρωματικό της κ. Καραγιαννίδη Νίκο, που επίσης αρνήθηκε με κατ' ανάγκη κάλυψή της από τον τρίτο επιλαχόντα.

Επίσης απουσίες σημειώνονται και στο Τοπικό της Μηχανιώνας μετά την αποχώρηση της κας Βαρσάμογλου από την σύνθεσή του, τοπικής συμβούλου επίσης εκλεγμένης με τον συνδυασμό του δημάρχου.

Βρισκόμαστε βέβαια ένα περίπου χρόνο μακριά από τις επόμενες εκλογές, αλλά αυτά τα σημάδια θεωρούνται ανησυχητικά για την συνοχή του συνδυασμού και την επιδραστικότητα του νέου ψηφοδελτίου.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.