Στη ζωή άλλοι δρόμοι κλείνουν κι άλλοι ανοίγουν ...
Στην πολιτική όμως, ότι φαίνεται να τελειώνει μπορεί να μην είναι οριστικό, πάντα υπεισέρχονται διάφοροι παράγοντες που μπορεί το μαύρο να μετεξελιχθεί σε γκρι ή και να ασπρίσει (λέμε τώρα ;) Πάγωσε η συνεργασία του Παναγιώτη Τροκάνα με τον Γιώργο Τσαμασλή.
Τα σύννεφα στις σχέσεις τους έφεραν καταιγίδα με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγκρουση στις σχέσεις τους που οδήγησε στην συνολική αποχώρηση από όλες τις θέσεις που κατείχε ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος στο ψηφοδέλτιο Τσαμασλή.
Παραιτείται λοιπόν, σε ένδειξη αντίδρασης στην αδιαφορία του δημάρχου για την υποστήριξη της Περαίας με την απεμπόληση κρίσιμων έργων που  εγκαταλείφθηκαν, την έλλειψη ενδιαφέροντος για την ενίσχυση του Πολιτισμού και Αθλητισμού, αλλά και με την προσωπική υποβάθμιση του Συμβούλου του αφού εφαρμόζοντας μια "τυχοδιωκτική" πρακτική φαίνεται πως ο δήμαρχος "χαϊδεύει" τους προσαρτηθέντες συμβούλους της Περαίας που εφέροντο ως ανεξάρτητοι ή ήταν στελέχη άλλων ψηφοδελτίων. 
Αυτή την πικρία επικαλέστηκε ο δραστήριος και επιτυχημένος πρώην Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Παναγιώτης Τροκάνας σε πρόσφατη συνομιλία μας.

Η φωτο είναι από τις καλύτερες μέρες στις σχέσεις των δύο ανδρών

Είναι πάντως κοινό μυστικό πως στο ενδιαφέρον του δημάρχου είναι η στρεβλή και με κατεύθυνση στους ιδιώτες εργολάβους αντιμετώπιση της καθαριότητας και του "φαίνεσθαι" στην διαχείριση του Δήμου Θερμαϊκού. Αυτό δείχνουν τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που δίδονται σε εργολάβους για καθαριότητα, κλαδέματα ή και παρόδιο καθαρισμό.

Από την άλλη παρατηρείται πλήρης αδιαφορία έστω και για ένα έργο που θα μπορούσε να δώσει ανάταση σε έναν δήμο που βλέπει του όμορούς του να ευημερούν και εκείνος να μαραζώνει.
Τί άραγε σημαίνει η εγκατάλειψη του OPEN mall, που μετατράπηκε στη διαμόρφωση ενός πάρκινγκ, τί να πει κανείς για την αδιαφορία στον κορεσμό των νεκροταφείων της Περαίας, πως να σχολιάσει την εγκατάλειψη ενίσχυσης του οράματος του Παναγιώτη Τροκάνα για αναγέννηση της λειτουργίας του ΚΑΠΠΑ ;
Γνωρίζουμε πως ακόμα και τώρα δεν λειτουργούν οι εγκαταστάσεις που χρειάζονται ηλεκτρικό ρεύμα γιατί παρ'όλες τις προσπάθειες ο Δήμαρχος κωφεύει στις εκκλήσεις για αποκατάστασή τους;
Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη υπήρξαν οι αιτίες διαζυγίου στις σχέσεις Τροκάνα - Τσαμασλή.

Πλέον παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Δηππακυθ, από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, από μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, από εκπρόσωπος στο Δίκτυο των Υγειών Πόλεων, από εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Πολιτισμού, από Πρόεδρος της Τουριστικής και από Υπεύθυνος του ΚΑΠΠΑ.
Παραμένει όμως δημοτικός σύμβουλος και όπως μας δήλωσε δεν προσδιορίζει από τώρα τον αυριανό του ρόλο.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.