Είδαν κι απόειδαν, την επί δύο χρόνια απραξία, αδιαφορία και ασυνέπεια των παρατάξεων με τις οποίες εκλέχθηκαν, αρνήθηκαν να συνεχίσουν το έργο της ένοχης σιωπής και ......ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.

Πρόκειται για  μέλη του Τοπικού Συμβουλίου των Νέων Επιβατών.
Με χθεσινή επιστολή τους προς τον Δήμαρχο, Παρατάξεις, Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Θερμαϊκού δήλωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους. 
Είναι οι: Ιωάννης Κοριτσίδης, Γεώργιος Χαρμάνας, Θεόκλεια Μαδυτινού, Ζωή Μαλτή, Τέρψη Κεραμιδοπούλου και Ευάγγελος Μισηχρόνης.

Τρεις εκλεγμένοι με την παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Τσαμασλή, δύο με την παράταξη του πρώην δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη και μία εκλεγμένη σύμβουλος του ψηφοδελτίου του Νίκου Παράσχου.


Καλό δεν το λες, υγιές ως προς την εξάντληση της υπομονής τους αλλά και ίσως σωτήριο για τις ψυχές τους το αποκαλείς.
Τί να έκαναν καλύτερο, όταν βλέπουν - όπως το καταγγέλλουν - οι παρατάξεις να ακολουθούν πρακτικές εκ διαμέτρου αντίθετες από τις αρχές και τις δεσμεύσεις που προεκλογικά έθεταν;;

Κάποιοι θα έλεγαν πως καλύτερα θα ήταν αν παραιτούνταν όλοι ..... θα ήταν όμως λύση; Θα συνέχιζαν οι αναπληρωματικοί που θα τους έπαιρνε καναδυό χρονάκια (μέχρι τη λήξη της θητείας τους) να αντιληφθούν κι αυτοί το στημένο παιχνίδι.

Τί τα θες φίλε μου; Απλά την πράξη τους πρέπει να την εκλάβουμε σαν ένα καμπανάκι έντονης ανησυχίας για την επικρατούσα κατάσταση.

Όχι πως δεν αντιλαμβανόμαστε την χαλαρότητα, την αλαζονία, την αδιαφορία έως και την κοροϊδία με την οποία αντιμετωπιζόμαστε οι δημότες .....
Όχι πως δεν καταλαβαίνουμε πως χρησιμοποιούμαστε ως ψηφοφόροι και οπαδοί συνήθως ανεπαρκών τοπικών ηγητόρων .....

Καλά κάνατε αγαπητοί σύμβουλοι του Μπαξέ.

Αν και δεν θέλω να κάνω κακόβουλες προβλέψεις πως κάποιοι από σας πολύ γρήγορα ίσως ξαναμπείτε στο μαντρί.


Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης όπως έχει κατατεθεί και την οποία φυσικά επικροτούμε:





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.