Χριστούγεννα με λάμψη και μαγεία, αλλά και με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, περιορίζοντας τον εορταστικό διάκοσμο θα εφαρμόσει για  φέτος ο Δήμος Θερμαϊκού.

Υπόσχεται Χριστούγεννα λαμπερά, μαγικά, αλλά και με ενεργειακή ασφάλεια.
"Στο πλαίσιο της γενικής προσπάθειας, η οποία αφορά όλη τη χώρα και έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού αποφάσισε να περιορίσει τα σημεία του χριστουγεννιάτικου διακόσμου.

Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου, αλλά, ως Δήμος, είμαστε υποχρεωμένοι να εξοικονομήσουμε ενέργεια, όπως το κάνει η κάθε οικογένεια στο δικό της σπίτι, όπως το κάνει κάθε νοικοκυριό. Φιλοδοξούμε, μάλιστα, να περιορίσουμε την κατανάλωση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10%.

Διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας ότι και διάκοσμο όμορφο θα έχουμε παντού στο Δήμο Θερμαϊκού, αλλά και την ενεργειακή ασφάλεια και ομαλότητα θα διασφαλίσουμε σε μια περίοδο κατά την οποία είναι κορυφαία προτεραιότητα παγκοσμίως.

Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί με λαμπρότητα τα Χριστούγεννα, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο, ανθρώπινο, αλλά και ενεργειακά βιώσιμο Δήμο".





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.