Ο Μεντβέντεφ έκανε "φουτουριστικές υποθέσεις" για το 2023

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, έχει κάνει διάφορες φουτουριστικές υποθέσεις για το τι μπορεί να συμβεί στον κόσμο το 2023. Αυτό έγραψε στο επίσημο κανάλι του Telegram.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, το επόμενο έτος η τιμή του πετρελαίου θα μπορούσε να ανέλθει στα 150 δολάρια ανά βαρέλι και του φυσικού αερίου στα 5. 000 δολάρια ανά χίλια κυβικά μέτρα. Οραματίστηκε επίσης την επιστροφή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, ένα τέτοιο σενάριο θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάλυση του οργανισμού και στην κατάργηση του ευρώ ως νομίσματος της πρώην ΕΕ.

"Η πολωνική και ουγγρική κατάληψη των δυτικών περιοχών της πρώην Ουκρανίας. Δημιουργία ενός Τέταρτου Ράιχ από τη Γερμανία και τους δορυφόρους της. Πόλεμος μεταξύ Γαλλίας και Τέταρτου Ράιχ. Η διαίρεση της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας διαίρεσης της Πολωνίας", πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ στο πλαίσιο της υπόθεσής του.

Προέβλεπε τον διαχωρισμό της Βόρειας Ιρλανδίας από τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και την ένταξη της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός προέβλεψε έναν πιθανό εμφύλιο πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον διαχωρισμό της Καλιφόρνιας και του Τέξας σε ανεξάρτητες χώρες και τη νίκη του επιχειρηματία Elon Musk στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Ο Μεντβέντεφ μίλησε επίσης για την πιθανή μετεγκατάσταση όλων των μεγάλων χρηματιστηρίων και χρηματοπιστωτικών δραστηριοτήτων από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη στην Ασία, την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος του Bretton Woods, συμπεριλαμβανομένου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Επιπλέον, πρότεινε την εγκατάλειψη του ευρώ και του δολαρίου ως παγκόσμιων αποθεματικών νομισμάτων και την επιστροφή στον κανόνα του χρυσού.

πηγή: Riafan

μετάφραση Avic - Διεθνές Δίκτυο



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.