Σχολιασμός του δημοτικού συμβούλου Θερμαϊκού και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δράση Πολιτών", Γιώργου Χατζηβαλάση για την ευθύνη των δημοτών στην ανάδειξη διοικήσεων του Δήμου:


Θέλει απύθμενο θράσος, να βγαίνεις απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο και να λες ότι δεν περιλαμβάνω στο πρόγραμμα των έργων του Δήμου κανένα έργο που δεν μπορώ να πραγματοποιήσω. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής ως προς τις ικανότητες του. Σύσσωμη η αντιπολίτευση εγκαλεί τον δήμαρχο γιατί απεντάχθηκαν από το Τεχνικό Σχέδιο του Δήμου μια σειρά έργων συνολικού ύψους 16.026.580 €, που είχαν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα, διότι ο Δήμος μας δεν κατόρθωσε να δημοπρατήσει ούτε ένα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι τουλάχιστον είναι ειλικρινής. Σου λέει ο άνθρωπος, τόσο μπορώ, τόσα κάνω! Τι να κάνουμε τώρα; Να τον κρεμάσουμε; Όχι βέβαια! Κάθε άνθρωπος έχει τις δυνατότητές του και γι αυτές αξιολογείται και επιλέγεται από τους συμπολίτες του για τη διαχείριση των κοινών. Συνεπώς, η ευθύνη δεν είναι δική του, αλλά των πολιτών που τον ψηφίζουν.

Αντί να διαμαρτύρεστε, λοιπόν, για την σημερινή κατάντια του Δήμου, ασκείστε κριτική στην ψήφο που δίνετε κάθε φορά που βρίσκεστε μόνοι σας «ενώπιος ενωπίω» μέσα στις μπλε κουρτίνες του παραβάν. Καθένας από εμάς είναι άξιος των επιλογών του και όλοι μαζί φέρουμε την συλλογική ευθύνη της απαξίωσης της ποιότητας της ζωής μας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.