Είχαμε καιρό να βγούμε για φαγητό σε ένα όμορφο χώρο. Το "Κτήμα ΑΙΘΡΙΟΝ" δεν είναι νέος χώρος. Είναι, από παλιά, αγαπημένο μου εστιατόριο που εκτός από την υπέροχη κουζίνα με τα γευστικά, ξεχωριστά και πλούσια πιάτα που απολαμβάνει ο πελάτης, χαίρεται τις θαυμάσιες μουσικές επιλογές που επιμελείται ο πάντα φιλικός και φιλόξενος ιδιοκτήτης, ο κύριος Αργύρης. Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα είναι βασικό να μην ενοχλούν τ' αυτιά μου ηχητικά σκουπίδια και γι' αυτό απολαμβάνω διπλά την φιλοξενία σε ένα περιβάλλον που έχει προσεγμένη μουσική υπόκρουση στην ιδανική ένταση, που σου επιτρέπει να συνομιλείς με τους συνδαιτημόνες σου χωρίς να φωνάζεις.


Και φυσικά εκτός από τα παραπάνω που σας αποκάλυψα θα πρέπει να μην ξεχάσω να σας εκθειάσω τον πανέμορφο ζεστό χώρο, διακοσμημένο με λεπτό γούστο, με τα δύο τζάκια και τα στολισμένα τραπέζια.


Προτιμήστε κάποιο από τα παρακάτω γευστικότατα πιάτα όπως φιλέτο με σάλτσα "Μαδέρα", ή ψαρονέφρι "Ουέλινγκτον", ή φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα καραμέλα, ή μανιτάρια σοτέ σος ουϊσκυ και πολλά άλλα ξεχωριστά της ελληνικής, γαλλικής και ιταλικής κουζίνας. Και απολαύστε ως επιδόρπιο τη ζεστή σουφλέ σοκολάτα.


Η εικόνα που σας έδωσα δεν περιλαμβάνει τον εξωτερικό χώρο, ιδιαίτερα προσεγμένος με όμορφα χρώματα κι απέρριτο φυσικό διάκοσμο ακόμα και για χειμώνα που απογειώνεται από την άνοιξη και μετά. Με κιόσκια, άφθονη βλάστηση και ανθοφόρα φυτά και βιολογικά καλλιεργημένα δένδρα.

Με δυο λόγια χωρίς δόση υπερβολής και διαφήμισης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, από έναν ψαγμένο πελάτη, ως το καλύτερο εστιατόριο στον Θερμαϊκό, που αξίζει να το επισκεφτεί, όπως το κάνουν άλλωστε οι τακτικοί πελάτες του, από την Θεσσαλονίκη.

Βρίσκεται στο 2ο χλμ από Ν.Μηχανιώνα προς Αγγελοχώρι. Λειτουργεί μόνο με τηλ. κράτηση. Τηλ. για reserve 2392057530, 6944512621, 2392111701

















Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.