Σε μια πράξη επίδειξης αδικαιολόγητης βιαιότητας η αστυνομία Θεσσαλονίκης υπακούωντας προφανώς σε παραινέσεις της Διοίκησης Ζέρβα προσήγαγε 14 διαδηλωτές στην Αρχαιολογική Αγορά γιατί ήταν αντίθετοι στην προγραμματισμένη κοπή δέντρων πάνω από την Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα η προσαγωγή του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Τρεμόπουλου, έγινε ενώ μιλούσε σε τηλεοπτικό κανάλι για την δράση αντίστασης των πολιτών στην κοπή των δένδρων.

Μάλιστα σε απάντηση αυτής της βαρβαρότητας οι οικολόγοι Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες συλλογικότητες που μέλη τους προσήχθησαν προγραμματίζουν για σήμερα στις 5 το απόγευμα εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Είναι απαράδεκτο να βιώνουμε τέτοιες πράξεις βίας, επειδή διεκδικούμε τα αυτονόητα, δηλαδή να μη κοπούν 4.000 δέντρα στη Θεσσαλονίκη. Η Διοίκηση Ζέρβα και η αστυνομία εξάντλησαν όλη την βαρβαρότητά τους στους/στις συντρόφους/συντρόφισές μας.
Καλούμε όλους και όλες σε διαμαρτυρία στο Δημαρχείο σήμερα Δευτέρα στις 13/3/2023 ώρα 17:00



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.