Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης ζει και δημιουργεί στον Θερμαϊκό. 

Ζωγραφίζει εκπληκτικούς πίνακες από την εφηβική ηλικία του, χωρίς να έχει παρακολουθήσει μαθήματα εικαστικών τεχνών.Πρόκειται για ένα έμφυτο ταλέντο που συνθέτει στον καμβά αριστουργηματικές εικόνες που προκαλούν όμορφα συναισθήματα στον θεατή.
Αγαπημένο του θέμα η γυναίκα. Γιατί; Επειδή πιστεύει, όπως οι περισσότεροί μας, πως είναι το ομορφότερο πλάσμα στη γη. Με όλες τις μορφές και ιδιότητές της .... ως μάνα, ως σύντροφος, ως φίλη ή ως ερωτική εμμονή.


Το πορτφόλιό του απαρτίζεται από δεκάδες έργα που δυστυχώς δεν έχει εκθέσει ως τώρα, παρ'όλο που έχει πουλήσει αρκετά, χωρίς να επιδιώξει κανενός είδους προβολή, ίσως λόγω της ευαίσθητης και χαμηλών τόνων της φύσης του καλλιτέχνη. Χρησιμοποιεί λάδι ενώ παλαιότερα δούλεψε με ζωγραφική σε καμβά με άμμο.


Πληροφορίες που έχουμε λένε πως ίσως το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιήσει την πρώτη ατομική του έκθεση στον Θερμαϊκό, στην Περαία ή στη Μηχανιώνα.

Σας αφήνουμε να θαυμάσετε ένα πολύ μικρό μέρος της δουλειάς του φίλου Παντελή Μπουραζάνη.

 



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.