Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, ο κύριος Δήμαρχος Θερμαϊκού, έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη.

Στη …Ριβιέρα του Θερμαϊκού, όπως υποσχόταν ότι θα μετέτρεπε το Δήμο μας, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης, έχει «βουλιάξει» στα σκοτεινά νερά της κακοδιαχείρισης.

Και τώρα την τελευταία στιγμή, κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να την εξυγιάνει. Αφού πέρασαν 3,5 χρόνια, χαλαρότητας και απίστευτης σπατάλης!

Τώρα, στο τέλος της θητείας του θα διαθέσει 6.200 ευρώ, προκειμένου να συνταχθεί «μελέτη Σχεδίου Εξυγίανσης για την αποκατάσταση της οικονομικής λειτουργίας της ΔΕΥΑΘ».

Χρέωσε αδικαιολόγητα τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης όλα τα προηγούμενα χρόνια και λίγο πριν να φύγει, προσπαθεί να τη συμμαζέψει.

Είναι τέτοιος δε ο πανικός του κυρίου Δημάρχου, που εκτός από το σχέδιο εξυγίανσης στο οποίο θα προχωρήσει, έχει λάβει και δάνειο 396.000 ευρώ αντί για 800.000 ευρώ που ζητούσε για να πληρώσει οικονομικές υποχρεώσεις της ΔΕΥΑΘ.

Έχει την αλαζονεία να πιστεύει ότι στους λίγους μήνες που απομένουν έως τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, θα καταφέρει «να μπαλώσει» την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία οδήγησε τη Δημοτική Επιχείρηση.

Παρέλαβε από τη δική μας παράταξη το 2019 , το Δήμο Θερμαϊκού, μεταξύ των υγιέστερων οικονομικά Δήμων σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ, και ενώ τα κονδύλια της κρατικής επιχορήγησης που εισπράττει είναι πλέον αυξημένα, θα φύγει αφήνοντας άδεια ταμεία και χρέη.

Που είναι η χρηστή διοίκηση, που είναι η διορατικότητα ενός συνετού δημάρχου που πασχίζει για ένα Δήμο οικονομικά νοικοκυρεμένο;

Για να μην μιλήσουμε για τις κάκιστες υπηρεσίες και τα χαράτσια της ΔΕΥΑΘ προς τους δημότες ή για τις πομπώδεις υποσχέσεις του κυρίου Δημάρχου ότι θα εξασφαλίσει καθαρό και υγιές νερό στους δημότες μέσω της σύνδεσης στο δίκτυο της ΕΥΑΘ….

Λόγια του αέρα.

Το νερό στις βρύσες είναι καφέ, μυρίζει και οι πολίτες συνεχίζουν να προμηθεύονται νερό σε φιάλες, με το ανάλογο κόστος, για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Ο κύριος Δήμαρχος, μέσω των δικών του αποφάσεων για εξυγίανση της ΔΕΥΑΘ την τελευταία στιγμή, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο «λίγος» είναι στο χειρισμό των σοβαρών ζητημάτων του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.