Με μια δημόσια πασχαλιάτικη επιστολή του προς τους κατοίκους της Επανομής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Αντώνης Καζάκης διαχωρίζει τη θέση του από τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Αντώνη Καζάκη:
Ένα γράμμα ειλικρίνειας στους δημότες από τον Αντώνη Καζάκη

Με ένα πασχαλινό γράμμα προς τους κατοίκους της Επανομής ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αντώνης Καζάκης ευχαριστεί όσους τον στήριζαν έως τώρα για την συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση ακόμη και όσους δεν τον επέλεγαν.

«Αγαπητοί συντοπίτες μου

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία και κάθε ευτυχία, ωστόσο δεν αρκεί μόνο μια ευχή ή οποιαδήποτε άλλη επιθυμία αν δεν υπάρχει στη ζωή μας η αυτοκριτική. Είμαι ένας άνθρωπος που υπηρετώ τα κοινά στην περιοχή και έχοντας αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σας, προβληματίζομαι για το κατά πόσο αντιδρούμε όλοι μας όταν εντοπίζουμε τα κακώς κείμενα. Η πορεία μου στο δρώμενα της Επανομής είχε αφετηρία ένα ουσιαστικό κίνητρο κάτι που ξέρετε πολύ καλά όλοι σας, όπως και εσύ Γιώργο, Γιάννη, Θοδωρή και Ελένη. Είναι ήδη γνωστό πως ουδέποτε με εντυπωσίαζαν τα αξιώματα, οι τίτλοι ή οι αμοιβές, γιατί δεν αποτελούσαν σκοπό της ζωής μου. Ο στόχος μου ήταν πάντα ένας και μοναδικός. Να κάνω πράγματα για τον τόπο μου. Αυτό με δίδαξε η οικογένεια μου και αυτό έχω πει και στα παιδιά μου. Δες σας κρύβω όμως πως η συνεργασία μου με την παρούσα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Γιώργο Τσαμασλή, μου έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση στο όραμα που είχα για την Επανομή και επειδή μεγάλωσα και μεταφέρω τις αξίες μια άλλης γενιάς ντρέπομαι όταν σας κοιτώ στα μάτια. Δεν σας κρύβω πως πίστεψα σ έναν δήμαρχο που θεώρησα, πως ο λόγος του είχε ευθύτητα και ειλικρίνεια κάτι που διδάχτηκα ως αρχή από τους γονείς μου. Δυστυχώς όμως έπεσα έξω και για όσα διεκδικήσαμε για να γίνουν στην Επανομή όχι μόνο δεν υπήρξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον αλλά επιπλέον ήρθα αντιμέτωπος με ανυπέρβλητα εμπόδια των υπηρεσιών του Δήμου, τις οποίες ο ίδιος ο δήμαρχος δεν μπορεί να ελέγξει. Έτσι λοιπόν μετά την δυσμένεια στην οποία περιήλθε ο τόπος μας οδηγούμε στην απόφαση μου να μην είμαι πλέον συνοδοιπόρος ενός δημάρχου που πέραν της επανεκλογής του αγνοεί τις αρχές που διέπουν τους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού και ίσως τις βασικότερες, που είναι η δύναμη του λόγου και η μπέσα. Και τώρα θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου για την στήριξη όλων αυτών των χρόνων, και να σας διαβεβαιώσω πως μόνο με τη δική σας δύναμη μπορώ να συνεχίσω να παλεύω για την Επανομή από οποιοδήποτε άλλο μετερίζι. Θέλω να γνωρίζετε πως πάνω απ όλα, εκτός από την οικογένεια μου, βάζω τον τόπο μου και εσάς. Τις σκέψεις αυτές μοιράζομαι μαζί σας ετούτες τις ώρες που οι Άγιες ημέρες του Πάσχα για μένα έχουν μοναδικούς συμβολισμούς και Θείο περιεχόμενο. Είναι μέρες αυτοκριτικής μετάνοιας και ειλικρίνειας και οι ευχές μου εκτός από το έντονα πνευματικό στοιχείο αντικατοπτρίζουν μερικές από τις βασικές αξίες της ζωής όπως η ελπίδα, η αλληλεγγύη και η αγάπη.

Χριστός Ανέστη. Αντώνης Καζάκης»





Τι δεν έγινε στην Επανομή

Αντικατάσταση υδρευτικού δικτύου σωλήνων αμιάντου

Ο οδικός άξονας

Ανάπλαση εισόδου Επανομής

Νέοι παιδικοί σταθμοί

Αναβάθμιση πολυατρείου

Άνοιγμα πεζόδρομου

Η επιστροφή του αστυνομικού τμήματος

Μόνιμη εγκατάσταση πυροσβεστικού σταθμού

Δενδροφύτευση στο Μετόχι της Αγίας Αναστασίας

Δενδροφύτευση περιοχής γυμνασίου

Επιστροφή Κάμπινγκ ΕΟΤ

Παραχώρηση κατασκηνώσεων (παιδούπολη)

Εκβάθυνση Αλιευτικού Καταφυγίου

Επαναλειτουργία των πλαζ

Δημοπράτηση πλαζ Καραγκιόζη

Αθλητικό κέντρο «Αναγέννηση»

Και άλλα…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Βιάστηκες πολύ καζάκη για το "Χριστός ανέστη". Το ίδιο και για τα έργα που λες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.