Θα μας τρελάνουν τελικά, το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και προφανώς και οι φαρμακοβιομηχανίες.
Χωρίς να έχουν στοιχεία, χωρίς να έχει παρουσιαστεί ο νέος ιός, προετοιμάζουν τον κόσμο για τη νέα πανδημία, ιδιαίτερα θανατηφόρα κατά 50 έως 70 %.
Αφού πέρασε με επιτυχία το πρώτο πείραμα καθυπόταξης του παγκόσμιου πληθυσμού με την έφοδο του κορονοϊού, το σύστημα τρομοκρατεί τον κόσμο με τη νόσο "Χ".
Η Ματίνα Παγώνη είπε , μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι πως:

«Συγκριτικά ο κοροναϊός θεωρείται μια ήπια νόσος» και πρόσθεσε πως ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 για τον ερχομό της Covid. Στην ίδια κατεύθυνση, πράττει το ίδιο και τώρα με στόχο, τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό να είναι έτοιμα για τη νέα πανδημία.

Η Ματίνα Παγώνη σημείωσε ακόμα πως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ιό. Δεν έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο και ενδεχομένως να προέλθει από άγρια ζώα.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ .....



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.