Για την ηλιθιότητα ενός άθλιου και ανίκανου κατεστημένου πολιτικού συστήματος που επιχειρεί να παρέμβει, μετά τις εκλογές της μεγαλύτερης αποχής, στο αποτέλεσμά τους......
Το άρθρο είναι από το antimedia

Είναι από εκείνες τις ελάχιστες στιγμές που λες: Μακάρι να υπήρχαν εξωγήινοι και να παρέμβαιναν. Μακάρι να ξαναπέσει κομήτης. Μακάρι να πατήσει ο Κιμ το κουμπί. Μακάρι να ήταν η Γη επίπεδη και να τους πετάγαμε όλους αυτούς στο «κενό»!

Από το πρωί έχει γίνει viral στα ΜΜΕ το «σενάριο» ακύρωσης της εκλογής των Σπαρτιατών, «αν αν αποδειχθεί σχέση με τον Κασιδιάρη», με τον κάθε πικραμένο συνταγματολόγο να λέει το κοντό και το μακρύ του.

Για να εξηγούμαστε χωρίς να παρεξηγούμαστε, το Αntimedia έχει ήδη ταχθεί απέναντι στο εν λόγω κόμμα, με καθόλου κολακευτικά άρθρα για τους Σπαρτιάτες, ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα «αλλά», κι αυτό αφορά όχι μόνο στις δημοκρατικές διαδικασίες -το τυπικό δηλαδή του θέματος- αλλά και στην ουσία του, που αγγίζει τα όρια εκλογικού πραξικοπήματος.

Ας αρχίσουμε με το τι αναφέρουν τα ΜΜΕ:

Οι συνταγματολόγοι λένε στην πλειοψηφία τους ότι υπάρχουν δυο σενάρια «αν αν αποδειχθεί σχέση με τον Κασιδιάρη με τους Σπαρτιάτες»:Το ένα είναι να πάμε ξανά σε εκλογές
Το άλλο είναι να γίνει ανακατανομή εδρών σε κόμματα εντός του κοινοβουλίου, δηλαδή που έχουν πάρει άνω του 3%.

Το πρώτο που φαντάζει ως πιο λογικό και δημοκρατικό, πόσο είναι έτσι; Τρεις απανωτές εκλογές μέσα στο υποτιθέμενο καλοκαίρι, με υψηλό κόστος τόσο για τα κρατικά έξοδα αλλά κυρίως τους πολίτες, θα εκτοξεύσει σε ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά την αποχή που ήδη κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ (και η οποία γίνεται γαργάρα απ’ όλους), γεγονός που θα ευνοήσει το πρώτο κόμμα, ασχέτως με το ποιες θα είναι οι επόμενες επιλογές των ψηφοφόρων των Σπαρτιατών.

Το δεύτερο σενάριο, είναι… εντελώς για τα μπάζα! Τι είναι οι έδρες για να τις «μοιράσετε»; Κόλλυβα; Δηλαδή θα δώσετε ψήφους ακροδεξιών στο ΚΚΕ; Στο ΣΥΡΙΖΑ; Στο ΠΑΣΟΚ; Με ποια «δημοκρατική» λογική;

Καταρχάς, με 7κομματική Βουλή ΑΛΛΑ είναι τα ποσοστά της ΝΔ λόγω του ληστρικού εκλογικού νόμου. Και χωρίς «μοίρασμα» παίρνει περισσότερες έδρες. Άρα το κυρίως κερδισμένο κόμμα είναι το άλλο συγκεκαλυμμένο ακροδεξιό κόμμα της ΝΔ. Και στη συνέχεια θα λάβει και κομμάτι από την πίτα των Σπαρτατιών. Άρα ο αριθμός των εδρών της απλά θα εκτοξευθεί άνευ λόγου και παρά την θέληση του Ελληνικού λαού – του «κυρίαρχου-μη χε…»- όπως τον λένε!

Και το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν είπε στις πρώτες εκλογές «ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ», ΔΕΝ τέθηκε θέμα ακυρώσεων εκλογών τότε, αλλά τίθεται τώρα, με θετική μάλιστα άποψη των ΜΜΕ των φιλικά κείμενων προς τον ΣΥΡΙΖΑ! Του ΣΥΡΙΖΑ, που έχασε ψήφους στο δεύτερο γύρο, και δεν αποκλείεται να είχε τσιμπήσει κάποιους αρχικά λόγω Κασιδιάρη.

Είστε ΟΛΑ τα μεγάλα κόμματα για τα μπάζα! Το ίδιο και τα ΜΜΕ σας! Και είστε ΕΣΕΙΣ υπεύθυνοι της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ελλάδα, σας βολεύει, σας συμφέρει, γιατί το καραμαύρο χρώμα πλάι στο γκρι σκούρο που είναι στην πραγματικότητα το μπλε, το πράσινο και το ροζουλί, φαντάζει διαφορετικό.

Όχι, οι Σπαρτιάτες μπήκαν εξ αιτίας σας στη Βουλή, κι ο Κασιδιάρης μετά εκπροσώπου του προς το παρόν, και θα τον τρίψετε στην κασίδα σας – αυτή είναι η πραγματικότητα. Εσείς το κάνατε όλο αυτό, εσείς είστε οι μόνοι υπεύθυνοι και οποιαδήποτε ακύρωση των εκλογών σημαίνει απλά, εκλογικό πραξικόπημα, μια ευρωπαϊκή πρώτη, μια παγκόσμια επίσης. Και στην τελική, θα τους κάνετε και ήρωες, που αν προσφύγουν σε διεθνή δικαστήρια, το πιο πιθανό είναι να δικαιωθούν, αφού είστε εξίσου πολιτικοί απατεώνες και τυχοδιώκτες με τους Σπαρτιάτες, ή μάλλον, μεγαλύτεροι!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.